Het boek van de schrijver Lowy Cremers nog steeds een groot sucses.

1 feb

 

http://www.nederlandersinudonthanicity.nl  udonthanicityweblog@gmail.com

Ze kunnen niet meer

om ons heen!!!!!!!!

Welkom op Udonthani news.
Deze weblog is met 3.000 volgers niet de grootste maar wel  de beste Thailand-community in Nederland en België

==============================

                    Sponser

marek@eurotv.asia
                             www.eurotv.asia

=======================

Beste lezers en volgers

Het door mij geschreven boek is nog steeds een groot sucses.

zie hier het filmpje er over 

 

1 Over Lowy Cremers Lowy Cremers (1940) heeft een bewogen levenspad gekozen dat van kwajongensstreken in Eindhoven naar de wilde vaart leidde. Hij heeft de hele wereld gezien, is café-eigenaar geweest, is bij spannende misdaadzaken betrokken geweest, heeft een museum voor opgezette honden beheerd, heeft altijd dwars de kont tegen de krib gestoten, is door honderden vrouwen bemind geweest en leeft nu met de liefde van zijn leven in Thailand. Dat hij beschouwd als zijn 2 e vaderland! Hij had een hekel aan school,maar haalde glansrijk alle horecapapieren en beheerde 2 cafes en een groot Eetcafe in de jaren 80. Dat is het leven een boek geschreven door Lowy Cremers. Het boek wat u   gratis kunt lezen is reeds op data 1 Januari 2013 door mensen 20.000  keer online gelezen. Indien gewenst kunt u het boek gratis als file  in uw mailbox  ontvangen. Hier voor hartelijk dank namens de schrijver Lowy Cremers.

==============================

                          Sponser

Beste restaurant van Udonthani.

Locatie en contactgegevens
Adres: 12/2 Samphanthamit Alley | Mak Khaeng, Udon Thani 41000, Thailand
Locatie: Azië > Thailand > Provincie Udon Thani > Udon Thani
Telefoonnummer: +66 42 219 332

==============================

U hoeft er niets voor te betalen en u kunt het gratis lezen.. Of kijk op google en tik in DE DUIZEND LEVENS VAN LOWY CREMERS.Met video beelden van Lowy op de Nederlandse TV. Door de jaren groeit men in leeftijd en weisheid,zo is het mij vergaan,toch is het fijn er even stil bij te staan. Een boek geschreven door Lowy Cremers. U kunt ook veel van mijn avonturen en ook mijn internationale tv optreden terug vinden op YOU TUBE met filmpjes over mij.

kijk dan onder de rubriek De Duizend levens van Lowy Cremers Veel lees plezier met dit boek. Hij die nooit heeft gevaren,weet niet hoe een zeeman leeft. Als jongetje van 10 jaar wist ik al wat ik wilde. Ik zou later gaan varen op de wilde vaart. Pas 15 jaar oud ging ik de wijde wereld in. Ik werd door honderden vrouwen bemind. Ik voer over de hele wereld en heb mijn herinneringen in dit boekje trachten te verwoorden.

Uiteindelijk ben ik na vele avonturen terug gekeerd naar Thailand waar ik na 50 jaar mijn rust vond. Het land van de eeuwige glimlach beschouwn ik nu als mijn 2e vaderland. Een boek geschreven in eigenstijl en geheel in eigenbeheer gedrukt en vertaald naar het Engels.. DAT IS HET LEVEN Geschreven door,, Lowy Cremers,, Voorwoord. Een mens zonder dromen,is armer dan een mens zonder geld Er is een tijd voor alles!

Ik dacht altijd,ik kan beter spijt hebben van dingen die ik in mijn leven heb gedaan,dan dat ik spijt zou hebben van dingen die ik niet zou hebben gedaan. Ik dacht altijd leef je leven,ook al duurt het soms maar even. Je kunt leven zonder echt lief te hebben,maar je kunt niet liefhebben zonder echt te leven! De maat van de liefde is een maat zonder grenzen. Het gezegde er is maar een leven en dat is een goed leven staat hoog in mijn vaandel geschreven.

ik heb dit boekje geschreven zo als ik het vroeger in mijn prachtige jeugd heb mee gemaakt.op 10 jarige leeftijd wist ik reeds dat ik later zou gaan varen.ik heb daar in 7 jaar wilde vaart koopvaardij dan ook erg van genoten.in elke stad een andere schat. Het boekje is geschreven door mij met mijn slechts 4 klassen lager onderwijs,dus let niet op de taalfouten die horen bij dit boekje evenals het taal gebruik destijds op en rond de zeemannen. 3

Lees het boekje met een knipoog maar laat het niet aan kinderen onder de leeftijd van 12 jaar lezen, ivb met mijn woordkeuzes. Zo is het begonnen. Ik was dus al snel een grote jongen. ik ontdekte al vroeg het verschil tussen jongentjes en meisjes,dat gebeurde al op de kleuterschool.

Uiteindelijk  kwam ik na 64 jaar terug in Thailand kwam er al in 1957 als jonge zeeman aan in Bangkok..Ging er 10 jaar geleden even op vakantie en ben nooit meer terug naar plukmekaal land gegaan.

Hier  heb ik dus de eigentijdse soms aparte weblog http://www.nederlandersinudonthanicity.nl opgestart.Dus ben ik  Eigenaar/Beheerder/Moderator/Poortwachter en manus  van alles  op een site die ik geheel alleen doe zonder tussenkomst van Demente bejaarden uit NL.

Een site waar we geen blad voor de mond nemen en iedereen een kans geven hun zegje te doen.

Het is een site  waar  je van alles tegen kunt komen.Dingen te koop of tekoop gevraagt gratis advertentie plaatsen voor particulieren bij  ons kunt u alles vragen ,

(behalve wat kost een banaan in Udonthani ? of welk ei is lekkerder  van witte of bruine kip?) en soms  verhalen   lezen waar een andere site nog nooit van gehoord heeft!!!

==============================

Dit is een gratis advertentie van een van onze volgers.

Momenteel bied een van onze volgers  16.000  films opcd aan.Ze zitten verpakt per 50 in een bundel crime films  series etc etc.

De hele 16.000 films zijn te koop voor slechts 2000 thb .

Indien u er slechts 50  koopt in een spindel betaald u voor 50 films slechts 100 thb zo lang de voorraad strekt Dat is 2 thb per stuk!!!!!!! afgehaald  bij onze redactie.!!

==============================

Een ieder mag en kan hier een reactie via email plaatsen(mag ook anoniem), echter berichten afkomstig van cowboys en  avonturiers verdwijnen via ons filtersysteen meteen in de afval bak!!!

%d bloggers liken dit: