Dwaze dikke Charley die niet kon poepen.

5 feb

 

http://www.nederlandersinudonthanicity.nl     udonthanicityweblog@gmail.com

Ze kunnen niet meer

om ons heen!!!!!!!!!

Welkom op Udonthani news.
Deze weblog is met 3.000 volgers niet de grootste maar wel  de beste Thailand-community in Nederland en Belgie

=========================================================

                           Sponser

            marek@eurotv.asia
              www.eurotv.asia

=============================================================

Een bijdrage ingezonden  door  onze  hospitaal deskundige          Jeroen Poeptmakkelijk.

Een bezoekje aan Bangkok Hospital in Udon Thani

Tja, nu een wat minder smakelijk verhaal. Het is wel een gebeurtenis die uit het leven is gegrepen, in dit geval uit het leven van Charly. Het gaat namelijk over poepen, of juister

gezegd over het ontbreken daarvan.Het poepgat van Charley zat behoorlijk verstopt ,ja wat wil je als je eet als een beer ha ha ha .

Poepen. De een doet het drie keer per dag, een ander maar eens in de drie dagen. Als ontlasting minder dan drie keer per week komt, wordt er gesproken van verstopping of obstipatie. Bijna iedereen heeft er wel eens last van. En de redenen zijn heel divers.

 Je drinkt te weinig

Te weinig vocht kan leiden tot een harde en droge ontlasting. Zorg dus dat je minimaal 1,5 tot 2 liter drinkt. Het liefst water. Probeer als je vaker last hebt van verstopping nog net iets meer te drinken. Ook als je extra vezels gebruikt is veel drinken nóg belangrijker.

 Je eet onvoldoende vezels en dat italiaans  eten daar  kan je

ook een verstopt poepgat van krijgen .

Vezels werken in de darm als een soort spons. Ze nemen water op, waardoor je ontlasting zacht en soepel blijft. Vezelrijke producten zijn onder andere volkorenbrood, aardappelen, volkoren pasta, zilvervliesrijst, peulvruchten, groente en fruit. Eet vooral gevarieerd, want je lichaam heeft zowel oplosbare vezels (vooral in groente en fruit) als onoplosbare vezels (vooral volkoren- en graanproducten) nodig.

 

========================================================

                   Sponser

   Beste restaurant van Udonthani

Locatie en contactgegevens
Adres: 12/2 Samphanthamit Alley | Mak Khaeng, Udon Thani 41000, Thailand
Locatie: Azië > Thailand > Provincie Udon Thani > Udon Thani Telefoonnummer: +66 42 219 332

==========================================================

Het verhaal het zoveelste gefantaseerde en aangedikte verhaal van ene Charley die volgens  mij overal iets op heeft behalve op de bank ha ha ha .

De man wist niet eens dat lijnzaad het beste  middel is  als je  ontlasting vast zit en niet door je darmen kan.

De gezondheidsvoordelen van lijnzaad

Bevordert de spijsvertering en stoelgang:

De oplosbare en onoplosbare vezels in lijnzaad hebben een gunstige werking op de spijsvertering en stoelgang. Deze vezels ondersteunen de dikke darm bij het ontgiften (door goede darmbacteriën) en geven een vol gevoel, waardoor het verlangen naar suiker zal verminderen.

Het vetzuur ALA uit lijnzaad kan helpen bij het beschermen van de bekleding van het spijsverteringskanaal. Doordat de stoelgang door lijnzaad verbetert, kan het tevens verstopping voorkomen

Rare Charley  de man die eerst  een restaurant Brickhause inn de hemel in schreef,maar na 1 maand toen zijn dochter daar ontslagen werd omdat ze zich niet aan de regels hield  boorde deze rare Charley het zelfde restaurant via Thailandblog de grond in.Maar gelukkig had dat geen enkel effect op de omzet van Brickhouse dat draaid als een tierelier en genoemd word als beste restaurant van Udonthani.

Die Charley is al meerdere keren betrapt dat hij leugens op Thailandblog mag publiceren..We weten nog dat hij loog over de hoge prijs van een kamer huur in het AeK hospitaal..

Rare Charley schreef nu weer  een grote leugen en raar verhaal .Zie hier onder:

Ik heb een, achteraf gezien, pijnlijke fout gemaakt. In eerdere postings heb ik bericht over mijn poging overtollig vocht in vooral mijn voeten te verwijderen door het gebruik van lasix, een plasmiddel. Als extra voordeel zou het gebruik van lasix ook resulteren in een verminderd aantal kilo’ s. Ik kwam op het middel lasix door een van de lezers reacties, waarin werd aan gegeven dat lasix vrij te koop is bij drogisterij Bootz. En dat bleek te kloppen, dus daar maar gelijk 100 tabletjes opgehaald. En lasix deed direct waar ik op ingezet had. Het vochtverlies was duidelijk en ook de weegschaal gaf een bemoedigend signaal af.

Echter, ik heb lasix iets te enthousiast in gebruik genomen.  Ja want Charley weet alles beter zo zou hij eens de manager van het Charoen  Hotel    hebben gezegd dat deze man  zijn werk beter moest doen,want hij wist het wel beter.Hij is daar sinds dien geen geziene klant meer.

 

Uiteindelijk zag ik geen andere uitweg dan een bezoek aan het Bangkok Hospital. Dus na 8-9 dagen poep ellende ,na het eten van te veel gordonbleus en drinken van die goedkope Italiaanse wijn raakte zijn poepkanaal totaal verstopt.

naar het Bangkok Hospital gereden. Rondom een uur in de middag bij Bangkok Hospital aangekomen. Parkeren is daar geen probleem .

Nadat ze  in het hospitaal  Charley van al zijn vieze etensresten hadden bevrijd en zijn hele darmstelsel  opgeschoond hadden  gaf de ideoot de zuster een flinke fooi.

En dat getuige al van zijn arogantie  want dat doe je niet in een ziekenhuis fooi geven.

Maar hij vond het prachtig  voor het verhaal.

Er kwamen genoeg negative reacties opThailandblog,maar die redactie  plaatst alles wat deze  Charlatan Charley hun toe stuurd ook al is het bezijden de waarheid.Bij hun gaat het alleen maar om de aantal reacties en nooit om de inhoud.

Zie reacties op zijn rare verhaal:

Fijn voor Charly dat hij van (een deel van zijn) probleem is verlost, maar er vallen me toch een paar zaken op in zijn verhaal: in de eerste plaats dat hij zelf is gaan doktoren met medicatie, terwijl over alle soorten pillen en tabletten via Google alle informatie is te vinden. Lasix wordt o.a. voorgeschreven bij hart- en nierfalen, en volgens mij moet je dan niet zelf gaan experimenteren, ook al zij zo goed als alle medicijnen vrij verkrijgbaar in Thailand. Zelf dokteren met medicatie: dat doe je in Nederland toch ook niet? Waarom niet direct met oedeemklachten naar BKH gegaan?

Vroeger had je in Hua-hin een man Marinus Mali die schreef op zijn eigen site eens dat hij met de kontenspuit niet meer bij zijn poepgat kon komen  om dat hij te dik was.Nooit meer iets van gehoord  was verders een aardige  dikzak  zou best een vriend van die rare  Charley kunnen zijn.

maar heeft het niet gered met zijn eigen site thailander.nl

 

Op de tweede plaats: Charly geeft de verpleegsters een fooi! Ik herhaal: een fooi, een flinke fooi zelfs! Hoezo? Dat doe je in Nederland toch ook niet? Welk soort arrogantie spreekt hier uit

Deze man die vroeger al eens failiet is gegaan denkt dat iedereen maar naar zijn pijpen moet dansen!!!!!
En op de derde plaats: Charly denkt bij voorbaat dat de organisatie niet gestroomlijnd doch chaotisch verloopt, en staat verwonderd te kijken dat hij desondanks structuur ontwaart. Ergo: een stevige structuur, in ieder geval in zijn situatie. Nou, die van hem bleek op basis van drogisterij-spulletjes en een hoop gesukkel.

Ons bereikte berichten dat die rare Charley al op diverse  cafes in de Sampam niet meer welkom is met zijn gezever.En nu zoekt hij zijn toevluchtsoord  bij een Italiaans restaurant.

Als deze man gewoon zijn maaltijden gebruikt had bij het beste restaurant van Udonthani Brickhouse inn  dan waren zijn darmen nooit verstopt geraakt das vast en zeker!!Maar daar mag hij niet meer komen met zijn gezever.

Eind conclusie over die AXA verzekering das ook niet  alles deze behandeling vergoeden ze  niet en  mij is bekend dat iemand die  een operatie onderging van 60.000 thb dat ze dat wel vergoed hadden maar het jaar er na  ging de premie met 30%  omhoog.Dus mensen goed uitkijken  voor verzekeren  in Thailand bij die Belgiese Axa..

Want kunt u goed rekenen.dan reken er maar niet op!!!

Wie zijn wij en wat doen wij??

Een vrije weblog zonder  al  die zgn redacteuren die  soms half dement  van uit een luie stoel uit plukmekaal land  van achter de pc op alle onzin berichten  op tb reageren.

Wij zijn een site voor iedereen je hoeft niet te registreren of lid te worden krijgt geen domme nieuwsbrieven in je mailbox.Je  mag zelfs  anoniem reageren.Ook mag je  als je niet beter kan soms een taalfoutje  aanleveren want ook onze beheerder   is niet foutloos en heeft zijn eigen stijl ha ha ha .

 

Een site waar we geen blad voor de mond nemen en iedereen een kans geven hun zegje te doen.

Wat hebben we  nu aan advertenties aan te

bieden.?

Deze advertenties zijn gratis voor onze

volgers

Daar kan geen ene site aan tippen!!!

Gezocht een goede gebruikte Tuk-Tuk

Te huur gezocht gemeubileerd  huis woonkamer/slaapkamer /tuintje of veranda

Te koop 16.000 films  crime en series etc  alles samen 2000 thb of per bundel van 50 stuks 100 thb

1,5 kg shag/tabak met electrische sigaretten maak machine en filters  1000 thb.

zgan dvd writer  model sh-224 voor 500 thb

Nieuwe led projector  merk joy-see  500thb

Love birds vogels per stuk 400 THB

TV box nieuw  incl instalatie zonder abonnement 3500 THB

 Schilderij olieverf bekende nederlandse schilder Roofvogels in lijst 4000 THB

Mail me voor gratis boek en u krijgt het meteen in uw mailbox.

lowy.cremers.senior@gmail.com          vermelding stuur me uw boek.

Reageren mag zelfs anoniem

Het is een site  waar  je van alles tegen kunt komen.Dingen te koop of tekoop gevraagt gratis advertentie plaatsen voor particulieren bij  ons kunt u alles vragen ,

behalve wat kost een banaan in Udonthani ?

of welk ei is lekkerder  van witte of bruine kip?

en soms  verhalen   lezen waar een andere site nog nooit van gehoord heeft ja dat kunt u op onze weblog verwachten.!!!

=============================================================

Geniet van het leven want soms duurd het maar even,en men is altijd langer dood dan dat men leefde!!!!!

%d bloggers liken dit: