Thaise man 30 jaar vastgehouden door zijn moeder in haar huis.

8 feb

http://www.nederlandersinudonthanicity.nl  udonthanicityweblog@gmail.com

Ze kunnen niet meer

om ons heen.!!!!!!!!!!! 

Welkom op  onze weblog Udonthani news.
Deze weblog is met 3.000 volgers niet de grootste maar wel  de beste Thailand-community in Nederland en Belgie

 

Een bijdrage van onze reporter       Jan Geestengelover.

 

Ook dit is Thailand!!!!

De politie was geschokt toen ze zag dat een gehandicapte man met een handicap – die niet kon praten – hulpeloos op de vloer lag

Zijn moeder hield hem naar verluidt opgesloten in het grotachtige herenhuis met drie verdiepingen, bezocht hem elke ochtend en liet eten buiten de deur om door hem heen te grijpen en te grijpen. Vreemd genoeg wist ze zijn bestaan ​​drie decennia geheim te houden omdat buren te bang waren om in te grijpen – en geruchten verspreidden zelfs dat de mysterieuze persoon binnenin een GHOST was.

=========================================================

                             Sponsor

                marek@eurotv.asia
                  www.eurotv.asia

==============================================================

Maar afgelopen weekend hoorde een bezoeker van het gebied geluiden van binnenuit en was doodsbang na het zien van de hand van de man die de deur uit stak  in Chok Chai, in het noordoosten van Thailand. Ze belde politieagenten die op zaterdagmiddag arriveerden met paramedici en maatschappelijk werkers. De doodsbange man is nu naar het ziekenhuis gebracht voor gezondheidscontroles, terwijl officieren zijn moeder onderzoeken op verdenking van wreedheid en onrechtmatige opsluiting.

Maar kolonel Kolonel Supol Kamchai zei dat hij nog niet zeker wist of de vrouw in het huis echt zijn moeder was.

========================================================

                             Sponsor

Beste restaurant van Udonthani

Locatie en contactgegevens
Adres: 12/2 Samphanthamit Alley | Mak Khaeng, Udon Thani 41000, Thailand
Locatie: Azië > Thailand > Provincie Udon Thani > Udon Thani Telefoonnummer: +66 42 219 332

===============================================================

 

DE KAMER WAS GEVULD MET AFVAL

Hij zei: “Omdat we de naam van de patiënt niet kennen, moeten we meer bewijs vinden om te bewijzen dat ze verwant zijn. “Tot nu toe geloven we dat dit een onrechtmatige opsluiting is en dat ze vervolgd kan worden, zelfs als ze niet zijn wettige moeder is.” Buren vertelden de politie dat ze hadden gehoord van een persoon die vast zat in het gebouw, maar het werd afgedaan als een spookverhaal.

Particulieren kunnen gratis een advertentie opgeven ,

wij plaatsen hem dan direct.

Politie en vrijwillige hulpverleners van de Paveena Hongsakul Foundation kwamen naar het pand en vonden een oude vrouw binnen voordat ze de deur een beetje voor hen opende. Ze waren geschokt toen ze zagen dat de gehandicapte man van middelbare leeftijd – die niet kon praten – hulpeloos op de vloer lag in de misselijkmakende omgeving.

De donkere en rommelige kamer was gevuld met afval en stootte ook een vieze geur uit. Raadswerkers zeiden dat de patiënt bang was en hij werd naar het Yanhee-ziekenhuis gebracht waar dokters hem begonnen te onderzoeken.

Er wordt aangenomen dat de gehandicapte man gewond raakte bij een auto-ongeluk toen hij een jongen was en sindsdien niet meer kon lopen. Hij werd echter nooit voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht en is sindsdien opgesloten. De buren zeiden dat de 60-jarige vrouw die beweerde zijn moeder te zijn, elke ochtend met voedsel voor hem zou arriveren en dan zou vertrekken. Ze zeiden dat het al 30 jaar aan de gang was. Een van hen zei: “Ze gaat om vier uur uit en brengt wat te eten voor hem, soms laat ze het eten gewoon naar buiten vallen en een mysterieuze hand pakt het binnen. “Ik weet niet zeker of de vrouw daar de hele tijd woont als ze een andere woning heeft, maar we zien niemand anders thuis.”

Wie zijn wij en wat doen wij??

Een vrije weblog zonder  al  die zgn redacteuren die  soms half dement  van uit een luie stoel uit plukmekaal land  van achter de pc op alle onzin berichten  op tb reageren.

Wij zijn een site voor iedereen je hoeft niet te registreren of lid te worden krijgt geen domme nieuwsbrieven in je mailbox.Je  mag zelfs  anoniem reageren.Ook mag je  als je niet beter kan soms een taalfoutje  aanleveren want ook onze beheerder   is niet foutloos en heeft zijn eigen stijl ha ha ha .

%d bloggers liken dit: