Nederlander 68 jaar in Thailand gepakt voor mensen handel

27 feb

http://www.nederlandersindonthanicity.nl udonthaniweblog@gmail.com

Ze kunnen niet meer

om ons heen!!!!!!!!

 

Een bijdrage van onze Nederlandse  misdaad verslaggever       AlCapone. (bron internet)

Een 68-jarige man uit Nederland, gezocht voor transnationale mensenhandel misdaden en die in het afgelopen decennium laag in Thailand lag, is gearresteerd in de provincie Chon Buri, Pol-generaal van het Immigration Bureau Pol-generaal Surachet Hakpal vertelde een persconferentie op dinsdag.

Verdachte Jacob Jan Schipper, in zijn thuisland gezocht naar beschuldigingen van mensenhandel, gedwongen prostitutie en mensensmokkel, evenals belastingontwijking en het indienen van valse informatie in belastingbetalingen van januari 1997 tot maart 2000, werd op zondag gearresteerd in een condominium in Soi Na Chomthien 24 in het district Sattahip.
De politie greep ook contanten in verschillende valuta – Bt1,5 miljoen, € 13.800 (Bt490.000) en US $ 8.030 (ongeveer Bt250.000) – en bankrekeningen met een totaal van € 579.237.
De arrestatie kwam voort uit een verzoek van Interpol om te helpen Schipper te begrijpen, die naar verluidt samenzweerde met handlangers om 11 vrouwen in de prostitutie te bedreigen en te dwingen Braziliaanse vrouwen uit Nederland naar een ander land te smokkelen voor de vleeshandel, en om de smokkel van vijf te regelen. andere vrouwen naar Nederland voor oneerlijke winsten, zei Surachet.

Ook in Udonthani  is een mensenhandelaar actief.Hij  een uitkerings trekker  van het UVW  bemiddeld tegen hoge woeker prijzen tussen  nieuw komers en  mannen die een relatie met een Thaise willen aangaan.Als je met deze persoon PD S. in zee gaat dan kan het je soms wel 20.000 thb  kosten.Dus weest op uw hoede.

Bij onze redactie  zijn veel gevallen gemeld van

mensen

 

die  aan deze zgn bemiddelaar veel geld  uit

gaven.

Hoe werkt deze bemiddelaar in Udonthani?

Hij struind de hele week alle  datings sites af.Dan vind hij iemand die wel eens wat wil met een Thaise dame.

Dan legd hij contact met die Nederlander. En vraagt hem naar Thailand te komen om kennis te maken met de vrouw van zijn dromen.

Op bangkok airport haald hij dan zijn slachtoffer  af en  brengt de man naar Udonthani.

De  nieuweling moet wel eerst  ook de vlucht retour Udonthani-Bangkok  terug betalen aan deze bemiddelaar.

Aan gekomen in Udonthani  zorgt deze bemiddelaar dan dat er een huurwoning komt .Ook een scooter moet worden aangeschaft etc etc.

Dan  daarna komt de  nieuweling helemaal in de ban van deze zgn bemiddelaar en raakt hij veel geld kwijt aan deze hulp vaardige  persoon.

 

Uitkijken dus voor bemiddelaar uit Udonthani.

 

%d bloggers liken dit: