Lawaai overlast in Thailand patsers klagen overal over op TB.

2 mrt

 

http://www.nederlandersinudonthanicity.nl   udonthyanicityweblog@gmail.com

Ze kunnen niet meer

om ons heen!!!!!!!!!

Welkom op onze weblog Udonthani news.
Deze weblog is met 3.000 volgers niet de grootste maar wel de beste Thailand-community in Nederland en Belgie

Sponsor marek@eurotv.asia

http://www.eurotv.asia

Een bijdrage van         Nelis  Dovemans uit Udonthani.

 

Een van onze volgers schreef gezien op Thailandblog.nl dat daar nu de Patsers de Dikdoeners  nu klagen over geluids overlast in Thailand.

Deze mensen die volgens mij overal iets op hebben behalve op de bank zijn hier  op vakantie  of zitten thuis  tussen de geraniums  hun gal te spuwen over geluids overlast in Thailand.

Of ze bemoeien zich op TB met de Thaise Politiek!!!

Sponsor

Beste restaurant Udonthani
Locatie en contactgegevens
Adres: 12/2 Samphanthamit Alley | Mak Khaeng, Udon Thani 41000, Thailand
Locatie: Azië > Thailand > Provincie Udon Thani Udon Thani Telefoonnummer: +66 42 219 33GAL

Dat zijn mensen die totaal niets begrijpen of willen begrijpen  dat de Thaise cultuur nu eenmaal anders is dan de Europeesche.

Elke ochtend scheren er 3  straaljagers  boven  het luchtruim  en  kan je in ons huis  zelfs elkaar niet verstaan van de herrie die  ze produceren.

Geen Thai die zich daar  druk om maakt. Wij dus ook niet. Dan rijden er regelmatig geluids wagens  met harde muziek door de straat ook daar storen  de Thais zich niet aan.

Dan heb je in sommige straten  het geblaf van  honden die achter een loopse teef aan zitten ook daar maakt een Thai zich niet druk om.

Als er feest is in onze buurt  gaat dat altijd tot  middernacht door  met decibels  die je trommelvliezen

schade kunnen aanbrengen.

Sponsor

Meeting Point de beste kroeg in Udonthani gezellig pool biljarten met de dames.Soi sampan.

In Central plaza worden de winkelende mensen soms getrakteerd op helse  geluiden.Niemand stoord zich er echter aan. Rond middernacht stopt het meestal.

 

De Thaise mensen leggen niet op elk slakje zout .Ze leven allemaal hun eigen leven. Daar gewen je wel aan op den duur. Nu met de verkiezingen in het zicht  rijden er de hele dag auto,s  met luidsprekers  door onze wijk  die allemaal  proberen de mensen wijs te maken dat hun kandidaat de beste is ha ha .

En buiten het geluid overlast  zijn er ook Thaise mensen die steken op hun  achter of voor tuin hun afval in brand. Ook daar intreseren   geen ene Thai  bop, hoe de wind staat en of jij als over buurman de rook binnen krijgt.Das allemaal heel gewoon een zeur piet  die zich daar druk om maakt ,je leerd er mee te leven toch .Tenslotte is het hun land  waar gelukkig de Thai zich niets  aantrekt van bemoeizuchtige ouwe knarren uit Nederland.

Uit de keuken van Honnybee

Scooter cleaning  terwijl zit te eten.50 thb

Thai food 40 THB.

Steak met frites 120 THB

Spaghetty   50 THB

Kroketten 40 thb

 

Het zijn meestal de azijn zeikerds die ook op Thailandblog  de grootste mond hebben en die denken om dat ze hier bij de gratie van Boedha mogen vertoeven dat zij als buitenstaander  iets te zeggen hebben over hoe een Thai zich heeft  te gedragen.

Wij van de redactie van http://www.nederlandersinudonthanicity.nl trekken ons nooit ergens iets van aan ,als  wij graag de Nedelandse  talige muziek  luid ten gehore willen brengen hebben we nog nooit  enig commentaar van een Thai vernomen dat we te veel deciballen produceerde.

Dus wat willen die beter weters  /Patsers  zgn milieu freaken uit Nederlanders hier nu bereiken?

Laat zij die hier niet tegen de Thaise  geluids mentaliteit kennen gewoon terug gaan naar Plukmekaal land Nederland, of laat  die mensen daar blijven.

Wij gasten in Thailand hebben ons niet te bemoeien  met Thaise begrippen en gewoontes.

Waar je ook komt in deze wereld ,en ik heb in vele landen gewoond ,overal waar meer dan 10  Nederlanders bij elkaar  wonen is het altijd  probleem met dit en met dat.

Voor dat je het weet worden in de kroegen en op verjaardagen  de grootste roddels besproken door ja Nederlanders.Heb je dit gezien ?heb je dat gehoord.?

En dan gebruiken ze Thailandblog etc dikwijls  als uitlaadklep van hun ongenoegen.Stellen ze rare vragen  aan de redactie van Thailandblog wie weet welk ei lekkerder smaakt een wit of bruin ei??

Of wat kost een banaan in Changmay.Daar komen dan 57 reacties op  van demente bejaarden meestal uit Nederland.Mooie bladvulling dat wel.

Klagen de Nederlanders niet over de Thb die  te duur is dan klagen ze weer over   het feit dat de boodschappen  teveel in plastic tassen worden verpakt.

Terwijl in Europa iedereen zich blauw betaald aan allerlei onzinregels  maakt een Thai zich nergens druk over.

Het mooie aan dit land is de ongedwongenheid iedereen kan er  van alles beginnen  weinig regeltjes en wetjes en lage gemeente leges.Cafe vergunnen leges gemeent e400 thb per jaar.Wij betaalden vroeger 12 jaar geleden reeds in Nederland 1100  Euro om een cafe restaurant te mogen beginnen.

.Vrije liefde hier  overal te vinden. Leeftijd speeld hier totaal geen rol.

Kom je in NL als 50 jarige een kroeg in kijken ze je aan wat doet die ouwe knar hier? En in Thailand waar het dikwijls draaid om no Money no Honey daar kan alles .Huisvrouwen die loeren of ze een Farlang kunnen versieren .Hoeren in kroegen die  altijd beweren dat werk pas te zijn begonnen etc.

Maar geloof deze ouwe zeeman eens een hoer altijd een hoer oud gezegde!!

En dan de kosten. Thailand is duur zeggen sommige demente bejaarden dan op TB.

Ja Thailand is duur als je uit nl vertrekt  65 jaar bent en je hier perse de grote stoere  patser wil spelen door voor een vrouw die je soms amper kent een stuk grond huis en dure auto te geven.Als je dan ook nog op zijn tijd  de kroegen  in en uit gaat  en steeds maar je edele deel achterna rent ja dan wordt Thailand duur..

Maar als je gewwon een huis huurd  gemiddeld 6000 thb pm en niet elke avond gaat stappen en zelf kookt met spullen  die je op elke markt kunt kopen dan is Thailand niet duur.

Kijk eens naar je  gas en electra rekening daar kom je in Euro,s in Thailans  totaal met 50 euro pm een heel eind mee.Weinig of geen belasting.Grote beurt voor kleine nieuwe auto slechts 50 Euro. Benzine goedkoper dan een biertje.

Een goede maaltijd in Central Plaza foodmarked kost slechts 79 thb keuze uit 3 soorten.

Iedereen kan bij de Makro binnen zonder pasjes gedoe.Geen  parkeergeld auto maten in Udonthani.

5 piek boete als je zonder helm rijd,mag je de hele dag verder rijden zonder helm haha .

Goeie masage 300 thb ,wil je ook dat je edele deel gemasseerd word kost het 300 extra ha ha .

Als gepensioneerde ex zeeman weet deze jongen waar hij het over heeft omdat ik meer dan 100 landen heb bezocht ..Omdat ik reeds als 15 jarige verlegen jongen voor het eerst in Bangkok aankwam heb ik veel geleerd.En ik moet zeggen  er is weinig veranderd  in Thailand,ook toen 60 jaar geleden had je veel hoeren  in de haven etc.En ook toen waren er al overstromingen en armoede in Thailand.Dat zal altijd wel zo blijven.

Mijn leuze is en zal altijd zo blijven Geniet van het leven,want soms duurd het maar even.

En men is altijd langer dood dan dat men leefde.

En de beste reclame  is voor mensen die het niet zien zitten Zelfmoord. Raar maar is waar!!!

Dan spreken ze nog jaren na je dood over,en ga je gewoon dood dan ben je na 6 maanden vergeten.

U kunt hier reageren ,ook als een andere site uw reactie  afwijst kunt u hier uw gal spuwen.Mag zelfs anoniem.Geen registratie u ontvangt geen Nieuws brief etc.

U kunt hier  gratis adverteren wat u te koop heeft of zoekt effe mailen en we plaatsen het voor u.

Lowy.cremers.senior@gmail.com

 

 

 

%d bloggers liken dit: